Principper

Principper for foreningens virke:

1. De vedtagne vedtægter er foreningens grundlag. Det betyder:
  • at foreningen er en solidarisk helhed.
  • at ingen afdeling fremmer egne interesser på bekostning af andre afdelinger.
  • at foreningen består af fem selvstændige afdelinger, der hver styres af en formand.
  • at hver afdeling nedsætter et udvalg, der hjælper afdelingsformanden i det daglige arbejde
  • at ungdomsarbejdet har første prioritet i overensstemmelse med kommunens politiske mål.
  • at den enkelte afdeling er suværent besluttende inden for den godkendte budgetramme.
2. De vedtagne budgetlægningsregler danner grundlag for:
  • at den enkelte afdeling laver et budget efter de regler, bestyrelsen har vedtaget.
  • at budgettet godkendes af bestyrelsen.
  • at der skal tilstræbes en balence mellem indtægter og udgifter.
  • at der sker en koordinering af kontingenterne mellem afdelingerne.
  • at opstår der et særligt økonomisk behov i en afdeling, tages det op i bestyrelsen med henblik på en løsning.
3. Bestyrelsen er højeste myndighed mellem generalforsamlingerne, hvilket indebærer:
  • at bestyrelsen disponerer over de kommunale tilskud og tilskuddet fra LG´s Venner, for at være  i stand til:
  • at styre det budgetterede underskud.
  • at kunne indkøbe manglende materialer til en afdeling med ekstra behov.
  • at kunne sikre uddannelse af ledere og instruktører og trænere.
  • at kunne fremme PR-aktiviteter og sponsorpleje.
 at bestyrelsen træffer beslutning vedrørende:
  • kurser
  • trænerlønninger
  • kontingenter
PR - herunder hvem, der har kontakt med hvem uden for klubben:
  • aviser
  • kommunen
  • LG´s Venner
  • foreninger/organisationer
  • sponsorer
  • ekstra udgifter til materiel af enhver art.
  at bestyrelsens beslutninger respekteres og efterleves.