Lindved Gymnastikforening

DGI Trænerguiden


På DGI Trænerguiden kan du finde inspiration og værktøjer til at planlægge dine træningstimer.
Læs mere her

Indoor Cycling


Hvad er Indoor Cycling?

Indoor cycling er som navnet siger indendørs cykeltræning. Træningen foregår på stationære cykler, som kan indstilles så den passer den enkelte deltager .

Der køres på forskellige intervaller, hvor man står, sidder, accelererer, kører op ad bakke, kører lige ud, træder tungt, træder let m.m.

Indoor cycling er primært pulstræning, hvor vi alle kører med samme intensitet. Dette gøres ved at instruktøren fortæller hvordan du skal føle det under træningen. Til dette refererer instruktøren til DGI's intensitet skala. Den kan du se her. Dette gør at det er lige meget om man er i god form eller i super form, for det vil være lige hårdt for alle. Du stiller nemlig selv belastningen på cyklen, så det passer til din form.
 

Hvad koster det?

Det koster 20 kr. pr. gang du booker en trænings session, med mindre du tilmelder dig vores abobnnement til 200 kt/md, for så kan du træne så ofte du vel. Du kan annullere din bookning op til 3 timer før træningssessionen går i gang.
Læs mere op dette her
 

Hvad skal jeg have med?

Du kommer helt sikkert til at svede meget. Så sørg for at have et håndklæde og drikkedunk med til under træningen. Derudover er det en god ide at have cykelbukser eller shorts uden markante syninger. Cyckelsko med look klamper. Hvis du ikke selv har cykelsko kan de lejes for 10 kr.
Tilmeld og online-betaling
Læs mere her

Bliv træner

Se mere her
Kalender
Besøg vores side
Lindved Gymnastikforening | Sognegårdsvej 1B | 7100 Vejle | Tlf.: 25342883