Sæson fra 1. september til 31. marts

Holdtyper

Begynder

For dig der er helt ny og ikke tidligere har prøvet Indoor Cycling.
Her lærer du hvordan du indstiller cyklen og får gennemgået intensitetsskalaen, pulstræning og de forskellige positioner på cyklen. Timen var ca. 45 min incl. opvarming og alle træningens blokke vil være korte og med god pause imellem.

Mix

For dig der kender til indstillingen af cyklen og de forskellige discipliner på cycklen. Timen varer ca. 55 min og her vil være blokke op til 10 minutter og vi vil arbejde i området på 7 – 8 på intensitetsskalaen.

Øvet

For den øvede der vil have hård og intens træning. Her er der blokke over 15-20 min og intensiteten vil ligge omkring 8 – 9.

Senior 50+
Beskrivelse på vej.

Speciel

Specielle events er ikke noget vil holder hele året, så følg med på hjemmesiden.

Du skal være tilmeldt Lindved Indoor Cycling før du kan booke træning.

Indoor Cycling Kontobetaling

For dig der enten er ny og gerne vil prøve Indoor cycling en periode eller for dig der ikke træner så ofte.
Her vil du blive opkrævet 20 kr. pr gang du træner.

Indoor Cycling Abbonement

Er for dig der træner mere end 2 gange om ugen. Abonnementet koster 200 kr/ md og hvorefter du kan træne så ofte du vil.
For at kunne vælge abbonementet skal du først være medlem af Indoor Cycling. Det gør du ved at vælge "Tilmeld" og derefter tryk på "Vælg" ud for "Abonnement 1 måned". Hvis du er medlem i forvejen trykker på bare på kanppen "Vælg" ud for "Abonnement 1 måned".

Abonnemntsordning

Abonnementet er med løbende tilmelding. Det vil sige at det gælder en måned frem fra den data du tilmelder dig. Derefter vil beløbet fast blive trukket fra din konto én gang om måneden. Det vil sige at hvis du tilmelder dig d. 17. januar vil næste trækning være den 17 februar. Du kan til hver en tid afslutte dit abonnement inden næste trækning.

Du kan læse de fulde Handelsbetingelser her

Lindved Gymnastikforening | Sognegårdsvej 1B | 7100 Vejle | Tlf.: 25 34 28 83