Lindved GF håndbold

Lindved håndboldklub er en lille lokal klub, som er beliggende ca. 10 km fra Vejle.

Lindved håndboldklub drives og bæres udelukkende af frivillige, som bidrager med deres tid, kompetencer og andre ressourcer. Det der kendetegner alle klubbens frivillige, er at de brænder for at fremme håndboldsporten.

Udover den traditionelle håndbold, tilbydes der også håndbold fitness for voksne.
Håndbold fitness henvender sig til voksne uanset håndboldkundskaber, som ønsker at dyrke sjov idræt sammen med andre, under mere fleksible former end den traditionelle håndbold tilbyder.

Håndbold fitness er inddelt i 3 moduler:

• Puls – kondition
• Power – Styrke
• Play – Street håndbold

Trænerens egne ord om håndboldfitness:

Meningen med håndboldfitness er, at det skal være sjov at dyrke motion – hvilket vil sige, at det højst sandsynligt er grine musklerne der er mest trætte når I kommer hjem. Men forhåbentlig kan I også mærke, at i har brugt jer selv dagen efter.

Håndbold fitness er for alle – blot man er I besiddelse af en glæde til at være sammen med andre, dyrke motion og måske skabe flere relationer.

Lindved GF er en klub hvor alle er velkommen – både nybegynder og de lidt mere erfarende spiller. Vi ønsker derfor at synliggøre projektet ”Fritid til alle” da vi støtter formålet om at alle børn og unge skal have muligheden for at gå til en fritidsinteresse.

På nedstående link kan I læse mere om projektet

Lindveds værdier:

– Rummelighed
Der skal være plads til alle, hvor alle kan være med uanset færdigheder og niveau

– Sund klubkultur
Vi vil skabe en sund klubkultur, ved at have trygge rammer, som fremmer håndbolden og ikke mindst det sociale engagement. Ved en sund klubkultur vil vi fastholde nuværende spiller samt tiltrække nye spiller.

– Respekt
Vi udviser respekt overfor hinanden, modstander og dommer, til både kamp og træning.

– Samlingssted
Vi er mere end bare en håndboldklub, vi er også et samlingssted for både spiller og deres familier. Vi ønsker at skabe et sted, hvor man har lyst til at tilbringe sin fritid.

Så hvis du/I har lyst til at prøve håndboldspillet af og være en del af en klub hvor sammenhold og det sociale liv går hånd i hånd med god håndbold og højt humør, så kom og vær en del af Lindved GF håndbold.

Alle er velkommen til at prøve et være med til træning et par gange, inden man melder sig ind i klubben.

Håber vi ses

MVH