Fodbold ungdom

Vær opmærksom på, at hvis det er dit barn, som du skal tilmelde et hold, så er det meget vigtigt, at det er barnets navn og fødselsdato, som du indtaster. Du kan sagtens benytte det samme mobilnummer og den samme emailadresse til flere i husstanden.

Klik på det hold du vil deltage på, og følg vejledningen for betaling.

Under tilmelding skal tidligere medlemmer bruge deres eksisterende adgangskode i “Allerede medlem” funktionen. Dette er vigtigt, så du ikke bliver oprettet som medlem i foreningen flere gange.

Se din medlemsstatus her.

Hvis du ikke kan huske din kode fra sidste sæson, så tryk blot på “Glemt adgangskode”, så får du en ny tilsendt enten pr. mail eller pr. sms.